Wat kunnen wij voor je doen?

Wat kunnen wij voor jou als mondzorgprofesssional doen?

Jouw Mondzorg Job krijgt van veel praktijken in heel Nederland regelmatig het verzoek om voor hen (een) nieuwe medewerker(s) te vinden. De functies lopen uiteen van Assistenten tot en met (Tandarts) Orthodontisten, baliemedewerkers en praktijkmanagers. Maar ook in de tandtechniek kunnen we KPT-ers en tandtechnici helpen aan een nieuwe werkplek.

Je kunt je op deze website inschrijven (HIER) of je reageert op een vacature (HIER)

Iemand van ons team neemt dan contact met je op voor verdere toelichting en informatie. Als je in het bezit bent van een recente CV, kun je die uploaden.

Doorgaans zoeken we in ons bestand, op een bepaalde afstand van een praktijk, mondzorgprofessionals voor een specifieke vacature, dus je kunt van ons af en en toe een vacature in jouw mailbox verwachten.

Als je in aanmerking komt voor een vacature en je bent beschikbaar dan overleggen we altijd met jou of we je gaan voorstellen bij een praktijk. Als de praktijk dan interesse toont aan de hand van onze introductie en jouw CV dan volgt daar vaak een kennismakingsgesprek uit, welke kan leiden tot een aanbieding van een arbeidsovereenkomst. Dat kan in loondienst zijn, maar ook een ZZP overeenkomst. Er is voor ZZP-ers een aparte pagina (HIER) met relevante informatie.

Vrijwel altijd begint een loondienstcontract met een 7 maand overeenkomst waarbij de eerste maand geldt als proeftijd voor zowel de kandidaat als de praktijk. Dit moet dan wel in de arbeidsovereenkomst staan. Mocht één of beide partijen in die eerste maand vinden dat het toch niet is wat men ervan verwacht had, dan kan de overeenkomst worden ontbonden. De proeftijd is maar éénmalig. In het geval van direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd dan geldt een proeftijd van twee maanden.

Als de eerste tijdelijke overeenkomst wordt volbracht kan het zijn dat deze arbeidsovereenkomst niet wordt verlengd. In dat geval is de praktijk verplicht om dat minimaal één maand van te voren aan te geven (aanzegplicht). Meer informatie vindt je (HIER).
Als het contract wel wordt verlengd is dat vaak weer een tijdelijke overeenkomst van 7 maanden of van een jaar (12 maanden). Er mogen maximaal 3 tijdelijke arbeidsovereenkomsten in de eerste twee jaar (24 maanden) worden aangegaan. Daarna wordt de praktijk geacht de medewerker in vaste dienst te nemen. Er gelden dan géén proeftijden meer.

Kortom, ben je op zoek naar een -andere- baan in een mondzorgpraktijk, dan kunnen wij je in de meeste gevallen goed op weg helpen.