Hoe werkt Jouw Mondzorg Job?

Wat kunnen wij voor je doen?

Hoe werkt Jouw Mondzorg Job?

 

Jouw Mondzorg Job is een werving & selectie bureau die ALLEEN in de mondzorg en tandtechniek werkzaam is sinds begin 2014. In totaal is er ruim 15 jaar aan kennis in huis op het gebied van werving & selectie en de mondzorg. Jouw Mondzorg Job kan u nieuwe medewerkers leveren van assistente tot en met tandarts-specialisten en mondhygiënisten, door heel Nederland.

Inmiddels zijn we gegroeid, mede doordat we een eigen methodiek hebben ontwikkeld die veel praktijken aanstaat. Vanwege het kleine team en de geavanceerde werkwijze van Jouw Mondzorg Job zijn er weinig overheadkosten en zijn de tarieven derhalve ook zeer vriendelijk.

Communicatie

Jouw Mondzorg Job stelt de communicatie tussen haar en de kandidaten centraal maar zeker ook de communicatie tussen praktijken en Jouw Mondzorg Job is natuurlijk van groot belang.

Zo doen wij ons best om een vacature snel te vervullen en mocht dat om welke reden niet -snel- lukken, dan houden wij de praktijk op de hoogte ervan.

Hoe dan ook, met iedere kandidaat hebben we uitgebreid contact gehad alvorens die met hun eigen toestemming wordt voorgesteld bij de praktijk, in eerste instantie met een geverifieerde anonieme CV.

Ook hanteren we, voor de zeldzame keren dat er toch iets fout gaat in het begin van de samenwerking tussen kandidaat en praktijk, een faire garantie-regeling.

Oplossingen voor de toekomst

Daarnaast is Jouw Mondzorg Job doende middels projecten om de toekomstige problematiek van de grote uitstroom van tandartsen te helpen het hoofd te bieden.
Dat is o.a. door uit andere Europese landen gekwalificeerde -jonge- tandartsen te motiveren om in Nederland te komen werken waarbij we het gehele traject begeleiden. Zaken zoals BIG, taal, kennis van de Nederlandse tandheelkunde, röntgen certificaat, een woning etc, worden door ons verzorgd.
Binnenkort kunt u op deze site een aantal korte CV’s aantreffen van verschillende jonge tandartsen die beschikbaar zijn of komen. Het voordeel is vaak dat deze tandartsen graag fulltime op 1 plek kunnen werken waardoor de binding met de praktijk snel groter wordt.

Daarnaast heeft Jouw Mondzorg Job het platform www.DentalCrew.eu in het leven geroepen. Dit om de nieuwe digitale technieken te combineren met gebruiksgemak om praktijken zelf zoveel mogelijk tegen lage kosten een geschikte kandidaat te vinden. Kijk HIER voor meer informatie.

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker?

Jouw Mondzorg Job gaat graag met de praktijk of tandtechnisch lab in gesprek of we een ontstane vacature kunnen invullen. We hebben ons eigen bestand met duizenden mensen die werkzaam zijn in de mondzorg/tandtechniek en daarnaast hebben we zo onze eigen kanalen waar we beschikbare kandidaten kunnen vinden.
De praktijk/lab krijgt in ieder geval 100% aandacht voor hun vraag.

Tarieven

De tarieven die we hanteren zijn, zoals eerder gezegd, erg vriendelijk in vergelijk met collega’s. Dat is enerzijds vanwege lage overheadkosten en anderzijds vanwege de zogenaamde omloopsnelheid. En de tarieven die we hanteren zijn altijd inclusief de BTW, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Hoe die tarieven exact zijn krijgt u per telefoon en of per mail.

Webinars

Jouw Mondzorg Job gaat vanaf eind 2017 met regelmaat gratis webinars organiseren voor praktijken en dan met name over het platform DentalCrew. Kijk hier voor meer informatie.